آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج

ابتلای ۳ خوزستانی به کروناویروس با خوردن میوه صحت دارد؟

شایعه‌پردازان از هر فرصتی برای ایجاد ناامنی و ترس در جامعه استفاده می‌کنند و در این میان گسترش شایعات در مناطق روستایی بیشتر است. برای نمونه در شهرستان حمیدیه استان خوزستان خبر ابتلای سه نفر بر اثر خوردن خیار منتشر شد که خیلی زود به وسیله مسوولان این استان تکذیب شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 15
کد خبر: ۴۰۵۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، فرماندار حمیدیه با بیان اینکه تعداد مبتلایان به کرونا در مناطق روستایی این شهرستان بیش از ساکنان شهری است گفت:در این راستا تردد به روستای حلاف قضبان این شهرستان با هماهنگی مرجع بهداشتی و پزشکی محدود شد. تعدادی از مبتلایان به ویروس کرونا در حمیدیه بخاطر حضور در مراسم ختم اقوام به این بیماری مبتلا شده اند که اغلب آن‌ها را نیز بانوان می‌باشند.

 

رئیس ستاد مدیریت بیماری کرونا در این شهرستان همچنین با انتقاد از برخی شایعات در خصوص ابتلای افراد بر اثر خوردن خیار گفت: انتقال بیماری کرونا از طریق میوه از سوی مراکز علمی و آزمایشگاهی تایید نشده است.

 

شایعه: ابتلای سه نفر به کرونا در حمیدیه بر اثر خوردن خیار

پاسخ شایعه: در پی اعلام عمومی آلوده بودن خیار در حمیدیه، مهدی امیری دادستان شهرستان حمیدیه اظهار کرد:در پی شایعات منتشره از سوی اینجانب در فضای مجازی مبنی بر عدم مصرف میوه و تره بار شهرستان حمیدیه به دلیل اینکه سه نفر بر اثر خوردن خیار مبتلا به کرونا شده‌اند قویا تکذیب می‌شود و این خبر به هیچ عنوان صحت ندارد.

 

وی ادامه داد:استدعا داریم اخبار موثق از طریق رسانه‌های گروهی معتبر کسب و از باز انتشار هر گونه شایعه خودداری کنند.

 

دادستان حمیدیه گفت:با کسانی که اقدام به انتشار اخبار کذب کنند و امنیت روانی و اقتصادی جامعه را به مخاطره می‌اندازند برخورد قانونی خواهد شد. در پی اطلاع‌رسانی عمومی نادرست در سطح شهر حمیدیه، درخصوص آلوده بودن خیار، کشاورزان با مشکلات متعددی مواجه شده‌اند./ ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار